Hai !

Hai !
Hai cu mine, că te duc eu !

sâmbătă, 5 aprilie 2014

Somn ușor !

Articol scris pentru concursul Orkestra

Tema: “Un somn plăcut poate începe cu un click” 
Pentru un somn odihnitor trebuie să avem nu doar o saltea bună, ci și o pernă corespunzătoare.
Salterra.ro oferă  în acest scop o gamă variată de perne care să asigure somnul odihnitor de care avem nevoie pentru refacerea capacității de muncă. Fie că acestea sunt clasice
 sau ergonomice,
este o plăcere să dormi având sub cap o pernă Salterra, dar totuși pernele ergonomice au multiple avantaje față de cele clasice. Astfel, pernele ergonomice se adaptează perfect la conturul capului, ele asigură sprijin perfect pentru cap și gât  permițând detensionarea mușchilor gâtului și umerilor.

Din categoria pernelor ergonomice face parte și perna vasco watergel pikolin,
 o pernă  spongioasă și rezistentă care asigură o mulare perfectă pe gât și umeri.  
Dar gama pernelor ergonomice este mai mare și pot fi văzute aici

Dintre produsele pentru copii, de reținut ar fi sacul de dormit realizat din bambus, o fibră mult mai moale și mai rezistentă decât bumbacul, dar și cu calități deosebite. Răcoros vara şi călduros iarna, materialul din fibră de bambus este ideal pentru asigurarea unui somn odihnitor copiilor. Aceste calități sunt asigurate de structura cu goluri de aer din   fibra de bambus. Dar bambusul mai are și importante proprietăţi antimicrobiene , procesarea materialului bazându-se doar pe abur şi fierbere, procedeu ce conferă sacului de dormit un grad sporit de confort.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Citesc cu plăcere comentariile Dumneavoastră.