Hai !

Hai !
Hai cu mine, că te duc eu !

duminică, 9 martie 2014

Etapa 5 SuperBlog

Sursa: Internet
Articol scris pentru concursul Super Blog 2014 - ediția de primăvară.

Alege sa citești cu stil și plăcere, prin intermediul unui eBook!

Sunt un cititor de cărți în stil clasic, adică citesc cărți scrise pe suport de hârtie. Asta pentru că îmi place să simt în nări mirosul cernelii tipografice.

Dar de ceva vreme locul acestor cărți a fost luat de cărțile scrise pe suport electronic, adică de acele cărți pe care le găsim scrise pe eBook, o sculă ce poate include pana la 10000 de pagini cu o rezoluție de 800 x 600 pixeli pe un Display de 6.0 inch. O adevărată bibliotecă la purtător, eBook c se găsește de vânzare la  Marketonline.ro.
Avantajul cărților scrise în eBook e mare. Dacă într-o călătorie puteam lua o singură carte scrisă pe suport de hârtie, carte de care unori mă plictiseam, acum iau cu mine o minibibliotecă și ca atare pot schimba cărțile ce le citesc. oferte de eBook” ,
De acum nu doar la un drum mai lung pot avea asigurată o carte pentru citit, ci și la o plimbare prin parc, sau la un popas pe care-l fac cu pruncii la un loc de joacă ori pe malul Mureșului stând la soare. Cu alte cuvinte voi petrece acest timp înt-un chip mai plăcut și mai util.
 De fapt, ce este un eBook?
Un eBook nu este altceva decât o carte electronică, adică o carte virtuală,  un fișier electronic digital ce conține textul și imaginile unei cărți și chiar videoclipuri. Multe din aparatele e-reader se pot folosi la afișarea ziarelor și revistelor, a paginilor web și alte materialele scrise, dar Kindle le întrece pe toate.

Îmbunătățindu-se tehnologia acumulatorilor, s-a asigurat și funcționarea lor mai îndelungată la o singură încărcare.

O mare importanță la un e-book reader o are are tehnologia folosită pentru ecran. Acesta  trebuie să asigure citirea cu mare ușurință în cele mai diverse situații de iluminare și poziții. Pentru aceasta s-a găsit Ecranul E Ink. care nu obosește ochii deoarece se folosește cerneala utilizată la printarea cărților și ziarelor, cu singura deosebire că acestă cerneală nu mai are mirosul cernelii tipografice imprimată pe cărțile scrise pe suportul de hârtie.

"Ecranul E Ink al noului Kindle este ideal pentru citit întrucât nu creează aceeași oboseală pentru ochi precum cea indusă de ecranele LCD clasice ale tabletelor sau laptop-urilor. El nu dă nicio reflexie, chiar și la lumina puternică a soarelui.    Ecranul Kindle reflectă lumina precum hârtia obișnuită, eliminând reflexiile întâlnite în cazul ecranelor LCD ale tabletelor sau telefoanelor mobile. Kindle poate fi folosit pentru citit atât afară, la lumina soarelui, cât și în sufragerie" la lumină naturală sau artificială.
detalii eBook-uri
"Având un Design ergonomic, Kindle este ușor de ținut și citit. De fapt, Kindle a fost conceput pentru cititul de durata. Când citesc pentru perioade îndelungate de timp, oamenii își modifică poziția corpului la diferite intervale de timp și în diferite rânduri doresc să țină cartea cu o singură mână. La Kindle, butoanele pentru întoarcerea paginilor sunt plasate pe ambele părți – stânga și dreapta -, permițând citirea din orice poziție".
Deci, să citim cu toată încrederea cărți scrise pe un eBook Kindle.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Citesc cu plăcere comentariile Dumneavoastră.